Home Rukomet Prva HRL Jug Labinjani do boda kod Kozale

Labinjani do boda kod Kozale

Rukometaši Rudara Adria Oil moraju biti zadovoljni s danas osvojenim bodom u Rijeci. Kozala je bila u negativnom nizu do danas, ali se radi o kvalitetnoj momčadi koja je vodila veći dio susreta protiv Labinjana.

U 19. minuti je bilo 13:8, a na predah se otišlo s istom razlikom – 21:16. Bio je dojam i sredinom drugog dijela kako će Labinjani biti glatko poraženi jer je u 44. minuti semafor pokazivao 29:24, ali nisu se predavali Batinićevi momci.

Franković, pa dvaput Štucin, opet Franković pa Ratkajec i Ugrin i eto Kovara na 33:33. Do kraja svaka momčad zabila je još dva pogotka za egal i remi s kojim zadovoljniji moraju biti Labinjani, iako im je delegat poništio pogodak za pobjedu zbog navodnog isteka vremena.

Kod domaćih iznad ostalih Dominik Sabo s deset postignutih golova, a taj učinak imao je i labinski tinejdžer Niko Franković. Sedam je dodao Mario Ratkajec. Naredne subote u Labin stiže petoplasirani Hrvatski Dragovoljac.


RIJEKA – SD Dinko Lukarić – PRVA HRL JUG – 18. KOLO
SUCI: Kristijan Kovačević (Zaprešić) i Velimir Šoić (Samobor)

KOZALA – RUDAR ADRIA OIL 35:35 (21:16)

KOZALA: Bijelić, Lučić, Deželjin 7, Balas 3, Vujović 1, Juričević 4, Devčić, Sabo 10, Potočnjak 4, Srok, Dorić, Mikuličić 6, Jovović, Sančanin, Vučković

Sedmerci: 4/4, Isključenja: 6 minuta

Trener: Tadej Široka

RUDAR ADRIA OIL: Zena, Kokot, Mandić, Ratkajec 7, Tomičić 1, Lazar 4, Vozila, Štucin 2, Ugrin 5, Dželili, Murselović, Jelušić 2, Dukić, Lukšić, Derossi 4, Franković 10

Sedmerci: 4/4, Isključenja: 16 minuta

Trener: Zdenko Batinić