Home Rukomet Prva HRL Jug Labinjani ojačani kreću po mirno osiguravanje ostanka u ligi

Labinjani ojačani kreću po mirno osiguravanje ostanka u ligi

SHARE

Seniorska momčad RK Rudan Labina započela je jučer pripremni ciklus za nastavak sezone u 1. HRL Jug. Momčad trenera Prskala pojačana je za dva igrača, na poziciji desnog krila i desnog vanjskog.

Prvo pojačanje gledatelji su imali prilike vidjeti na posljednjoj domaćoj utakmici protiv RK Ribole Kaštele, a radi se o Alexandru Lazaru koji je posljednjih tri sezone igrao u zagrebačkim klubovima RK Medveščak i RK Maksimir Pastela.

Drugo pojačanje je također „dijete kluba“, Anthony Jurman koji igra na poziciji desnog vanjskog, a nakon odlaska iz Labina igrao je za RK PPD Zagreb, RK Medveščak i posljednje u RK Metalac. Seniori u nastavak sezone ulaze na 10. mjestu s osam osvojenih bodova i bez ikakvih imperativa jer je u globalu ostanak osiguran, a za sve ostalo je preveliki bodovni zaostatak.

Prvo kolo je na rasporedu 15. veljače kada u Labin dolazi momčad RK Solina, trenutno pretposljednja momčad bodovno izjednačena s Labinjanima, ali igrački kudikamo lošija, barem ako je suditi po prvom jesenskom okršaju.