Home Rukomet Ostalo Labinjani se posložili pred novu sezonu – ostao Ratkajec, Vlačić novi direktor...

Labinjani se posložili pred novu sezonu – ostao Ratkajec, Vlačić novi direktor kluba, Banović ostaje trener!

Večeras će u velikoj dvorani Sportskog centra Franko Mileta s pripremama krenuti rukometaši Rudar Adria Oila, kluba koji je lani ispao u Drugu HMRL Zapad, ligu u kojoj će ove sezone biti jedan od favorita za titulu.

Ligu s njima igra još devet klubova, i to: Karlovac II, 28. April, Buje 53, Gospić, Mornar Dramalj-Crikvenica, Ogulin, Senj, Trsat i Zamet II. Iz Labina stiže nekoliko dobrih vijesti.

Goran Vlačić, dosadašnji tajnik, preuzima funkciju direktora kluba te kompletnu organizaciju kluba, a Dalibor Zupičić trebao bi vršiti posao koordinatora za mlađe dobne skupine i seniorsku momčad. Trener seniora ostaje Inko Banović. No, uz dužno poštovanje njima, očuvanje kadra u većini je vjerojatno najbolja vijest.

Otišao jest vratar Zena, ali ostanak Marija Ratkajeca i ostalih seniora sigurno su odlična vijest pred početak nove sezone. Prvo kolo Kovari igraju 7. listopada 2023. godine kada kreću na teško gostovanje u Ogulin, nakon čega je na rasporedu sedam dana kasnije istarski derbi jer u Labin stižu Buježi.

Previous articleOSOBA MJESECA KOLOVOZA – Tko će ovog puta biti vaš izbor: Giovanni, Ivan ili Ante?
Next articleUMAŽANI KREĆU PO TITULU | Bruno Maros dobio nekoliko ozbiljnih pojačanja, jedno ogromno!