Home Nogomet Treća HNL Zapad Labinjani se predali i prije početka, nova petarda u mreži Kovara

Labinjani se predali i prije početka, nova petarda u mreži Kovara

Antonio Pavlić

Teško je vjerovati kako je Igor Juričić “slučajno” dobio treći žuti karton u srijedu protiv HAŠK-a u Labinu, a već je to bila svojevrsna “izjava” labinskog trećeligaša kako će u Jastrebarsko, samo da nedjelja brže prođe. 

Nažalost, protiv momčadi kao što je Vinogradar i kompletni i odlučni teško mogu parirati, kamoli ovako. Momčad Stjepana Gomerca imala je jedanaesterac već u trećoj minuti kojeg je obranio Pavlić, a onda je labinski golman do predaha, uz dvije lopte u svojoj mreži, “skinuo” nekoliko opasnih situacija.

Dojam je da je Rudar ovaj poraz prežalio već odavno, a da sada slijedi “mobilizacija” kako bi Vrbovec sljedeće subote Labin napustio poražen. U tom slučaju, ovaj će poraz postati još beznačajniji jer će iz Jastrebarskog bodove uzeti rijetki.


JASTREBARSKO – SC Vojarna – Gledatelja: 200

VINOGRADAR – RUDAR 5:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Prijić 14′, 2:0 Bagarić 31′, 3:0 Šćrbec 60′, 4:0 Prijić 69′, 5:0 Prijić 82′-11m

Žuti kartoni: Makić (Rudar)

VINOGRADAR: Bašić, Povrženić, Bagarić, Ivkovčić, Terzić, Prijić, Šćrbec, Ptiček (od 55. Vukić), Medić, Miličević (od 68. Kovačić), Filipović (od 46. Mislimi)

Trener: Stjepan Gomerac

RUDAR: Pavlić, Škopac, Šurković (od 56. Bembić), Čudić, Macan, Jokić (od 77. Topić), Licul, Ivanović (od 79. Fejzić), Kurtić, Makić, Maksenčuk

Trener: Franko Čupić


TREĆA HNL ZAPAD – 8.KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”936″]

TREĆA HNL ZAPAD – LJESTVICA

[jsStandings id =”15688″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk”]

TREĆA HNL ZAPAD – 9.KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”937″]