Home Rukomet Premijer HMRL Labinska utvrda i dalje neosvojiva

Labinska utvrda i dalje neosvojiva

SHARE
Bruno Čopić (FOTO: Katarina Franković)

Sjajan povratak labinskih rukometaša. Na poluvrijeme otišli su s čak četiri pogotka manjka nakon fantastične igre Dubravaša u prvom dijelu nakon čega je očigledno Lovrinović u svlačionici uspio probuditi svoju momčad koja je na kraju upisala bod.

Tako je labinska dvorana i dalje ostala “utvrda” iz koje već dugo nitko nije otišao s punim plijenom. Treba reći da su suci danas bili nedorasli zadatku te su donijeli čitav niz nelogičnih odluka, a da je podjela bodova možda i najrealnija.

Teško bi Labinjani bili došli do bodova da gosti na čelu s trenerom Šolom ne ‘forsiraju’ igru sedam na šest, bez golmana, pa je na tri pogotka prednosti za goste u 43. i 44. minuti, Labinjanima priključak donio – njihov vratar Ćopić, s dva uzastopna gola pogodivši praznu mrežu.

To kao da je probudilo domaćine koji su nakon toga u više navrata do kraja imali i gol prednosti. No, na kraju podjela bodova s time da za pobjedom ipak posljednja treba žaliti Dubrava jer je Dumenčić pogodio vratnicu u posljednjim trenucima susreta.

Odličan je u domaćim redovima bio Petar Puljić s devet pogodaka, a vrlo dobar i Fran Mileta s jednim manje. Kod gostiju po šest “komada” zabili Karlo Godec, Ivan Dumenčić i Petar Medić.


LABIN – SC Franko Mileta – PREMIJER HMRL – 11. KOLO

RUDAN LABIN – DUBRAVA 27:27 (12:16)

RUDAN LABIN: Vlačić, Derossi, Franković, Dukić, Mileta 8, Gajica, Lovrinović 1, Juričić, Ratkajec 2, Mišković, Bučaj 1, Kostić, Ćopić 2, Griparić 1, Marić 3, Puljić 9

DUBRAVA: Dumenčić 6 (3), Ivanković, Volar 3 (1), Radoš 1, Samardžižć 2, Medić 6, Vidmar, Godec 6, Marković, Turčić, Grahovac M., Grahovac N. 2, Grahovac D., Račić 1, Topić

Isključenja: Rudan Labin 6 minuta (Mileta 2, Kostić 2, Franković 2) Dubrava 6 minuta (Račić 2, Grahovac M. 2, Volar 2)


PREMIJER HMRL – 12. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2616″]

PREMIJER HMRL – LJESTVICA

[jsStandings id =”32782″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]