Home ISTRA Futsal Labinska zimska liga vraća se u dvoranu

Labinska zimska liga vraća se u dvoranu

SHARE

U subotu 12. siječnja nastavlja se 21. Zimska malonogometna liga Labinštine! Vjerujemo da su se igrači odmorili i zaliječili, gledatelji zaželjeli akcije, stoga za vikend  svi u dvoranu, pozivaju organizatori.

U subotu od 17:00 igraju samo seniori i to osmo kolo, dok se u nedjelju od 14:30 sa sedmom kolom pridružuju i veterani. Kod seniora u skupini A čekamo rasplet za prva tri mjesta, kao i borbu za posljednje četvrto mjesto koje vodi u play off između Poleta, Futsal Juniorsa i Iskre.

Iskra je bez bodova ali igra sa oba konkurenta pa se nadaju da mogu proći na gol razliku u međusobnim susretima, računajući da oba konkurenta izgube protiv vodeće trojke, koja će u dva međusobna derbija odlučiti o poretku za četvrtfinale.

U skupini B sve je manje više riješeno iako ne i teoretski, pa ćemo ovaj vikend ili dobiti potvrdu poretka ili možda malo zakomplicirati stvari? Veterani otvaraju u nedjelju svoj zadnji, četvrti krug, a Raša i Santa Domenica će u međusobnom susretu odlučiti tko će sa bolje, druge pozicije u polufinale.

Organizatori izdvajaju sljedeće utakmice, a raspored možete pogledati na Facebook stranici:

SUBOTA: 
18:20  Iskra – Futsal Juniors
19:00  Santa Domenica – Me Gusta

NEDJELJA:
15:10  Raša Merag – S. Domenica c.b. Alt
17:10  C.B. Mystic – Harlem AO Trumić
17:50  C.B. Jeanette – Santa Domenica
18:20  Polet – Iskra