Home Rukomet Druga HŽRL Zapad Labinske rukometašice ruše sve pred sobom

Labinske rukometašice ruše sve pred sobom

SHARE

Od danas je jasno, za naslov prvaka u Drugoj HŽRL Zapad ove će se sezone boriti riječki Zamet i labinski Rudar. Naime, Labudice su kod dosad neporažene Lokomotive II pobijedile s 19:21, a ako ostanu na okupu i zdrave, do kraja jesenskog dijela natjecanja bodove im može ‘ukrasti’ samo spomenuti Zamet.

Danas je bilo „napeto“ do desete minute kad Labinjanke prave seriju 0:3, jednom je pogodila Vrkljan, pa dvaput Jukopila za 5:7. Ista igračica u 21. pogađa za 7:10, a u 25. Doris Belušić zabija za 8:12. U nastavku je u dva navrata bilo i pet razlike, ali su domaće rukometašice u posljednjoj minuti zabile za 19:20.

No, gošće preko Natali Zahtile dolaze do 19:21 i zaslužene pobjede. Ona je postigla pet pogodaka, a Nina Jukopila dodala je osam ‘komada’. Spomenuti treba i nekad ponajbolju vratarice PRVE HŽRL (dok je branila za Umag) Andreu Pavić koja je „spustila roletu“ u pojedinim periodima. Narednog vikenda u Labin dolazi ekipa Siska, ‘fenjerašice’ koje su u prva četiri kola uspjele i ne doputovati na jednu utakmicu pa imaju -1 bod.


ZAGREB – DOM SPORTOVA II – DRUGA HŽRL ZAPAD – 4. KOLO
SUCI: Filip Golub (Čakovec) i Ivan Mališa (Varaždin)

LOKOMOTIVA II – RUDAR 19:21 (9:12)

LOKOMOTIVA II: Brkljačić, Mikulčić 1, Hrlić, Fureš 1, Grgurić, Kosovac 4, Wurth 1, Papić, Havranek 1, Zrilić 4, Žagar 6 (3), Bajkuša 1, Bouček, Vrdoljak, Krznar

Sedmerci: 3/7, Isključenja: 6 minuta (Žagar 2, Wurth 2, Fureš 2)

Trener: Miran Ognjenović

RUDAR: Kamenar, Zenković, Peršić, Franković 1, Vrkljan 3, Zahtila 5 (2), Bradanović, Vrkić, Belušić 3 (2), Vretenar, Nose 1, Jukopila 8, Pavić, Mileta, Malić, Bonić

Sedmerci: 4/5, Isključenja: 10 minuta (Belušić 4, Zahtila 2, Peršić 2, Nose 2)

Trener: Diego Datos