Home Rukomet Ostalo Labinski premijerligaš promijenio ime, dodana i dva nova člana IO-a

Labinski premijerligaš promijenio ime, dodana i dva nova člana IO-a

SHARE

Večeras je u prostorijama labinske Gradske knjižnice održana redovna godišnja Skupština RK Mladi Rudar. Barem se tako klub zvao u trenucima kad je ista započeta. Naime, u novu sezonu labinski rukometni ponos ulazi s novim imenom.

Već se dugo „šuškalo“ da će žminjska tvrtka Rudan postati generalni sponzor kluba, a danas je to i „amenovano“, jednoglasno od strane Skupštine. Nakon što je predsjednik Patrik Franković okupljenima predstavio sportski i financijski izvještaj za 2017. i prvih šest mjeseci 2018. godine, na scenu je stupio Danijel Benčić, predsjednik Uprave tvrtke Rudan.

Elokventna prezentacija predstavnika žminjske tvrtke svima se svidjela pa su ruke „u zraku“ značile da u novu sezonu ulazi RK Rudan Labin. Prije toga je donesena odluka o proširenju Izvršnog odbora kluba koji je dosad brojao devet članova. Sada su u njega uneseni spomenuti Benčić i predstavnik tvrtke MCZ, Kristijan Krpan, pa broji 11 članova.

Sve u svemu, doima se kako se labinski klub ozbiljno sprema za premijerligašku sezonu te sigurno svakog rukometnog zaljubljenika veseli činjenica da bi Istra mogla dobiti još jednog snažnog premijerligaša. Rudan je super-uspješna tvrtka, tko zna, možda i klub kroz koju godinu donese europski rukomet u Labin.


PREMIJER HMRL – 1. KOLO

22-09-2018
MRK Umag
RK Spačva
22-09-2018
RK Gorica
RK Poreč
22-09-2018
MRK Sesvete
MRK Zamet
22-09-2018
GRK Varaždin 1930
Rudan Labin
22-09-2018
RK Rudar Rude
RK Dubrava