Home Rukomet Prva HRL Jug Labinski rukometaši do boda u Omišu

Labinski rukometaši do boda u Omišu

SHARE

Nije labinskim rukometašima bod večeras osvojen u Omišu donio nešto previše na ljestvici, ali sigurno jest na planu atmosferu i ozračja prije gostovanja slabašnog Senja u Labinu narednog vikenda. Momčad Dalibora Zupičića danas je odradila odličnih 60 minuta.

U prvom dijelu imali su prednost, gotovo konstantnu, od uvodnih 0:1 i 1:2 preko 7:9 sve do 11:13 s koliko se otišlo na predah. Nastavak je donio sličan odnos snaga, a Kovari su imali i prednost od četiri pogotka razlike u tri navrata, posljednji put u 41. minuti na 14:18.

No, smanjuju to Dragovoljci, najprije na dva pogotka razlike u 44., a onda na rezultatu 18:21 rade seriju od četiri uzastopna gola za njihovo drugo vodstvo na utakmici (prvo je bilo 7:6). Do kraja susreta Labinjanima je bod donio Mario Ratkajec s tri uzastopna pogotka, posljednji u 59. minuti iz sedmerca, a nakon čega su se Kovari obranili pa je ostalo 24:24.

Kod domaćih uvjerljivo najbolji Mislav Plazibat s čak 11 golova, ali takav učinak imao je i sjajni Ratkajec na drugoj strani.  Uz njega, treba spomenuti Lazara sa pet preciznih udaraca te Jelušića s četiri.


OMIŠ – Dvorana Ribnjak – PRVA HRL JUG – 8. KOLO
SUCI: Ante Mikelić (Solin) i Petar Parađina (Marina)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RUDAR ADRIA OIL 24:24 (11:13)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Glavaš, Jakelić H. 6, Plazibat, Topić, Marčić 1, Maleničić S., Varvodić Kr., Kovačić, Vukasović 1, Plazibat 11, Mikulić 2, Pocrnja, Maleničić M., Jakelić B., Varvodić Ka., Zebić 3

Sedmerci: 5/5, Isključenja: 12 minuta (Kovačić 6, Mikulić 4, Plazibat 2)

Trener: Marko Galiot

RUDAR ADRIA OIL: Zena, Ratkajec 11, Lazar 5, Štucin, Ugrin 2, Murselović, Jelušić 4, Dukić, Kostić 1, Ajanović, Franković

Sedmerci: 6/6, Isključenja: 8 minuta (Ugrin 4, Kostić 4)

Trener: Dalibor Zupičić