Home Rukomet Prva HRL Jug Labinski rukometaši započeli pripreme za novu sezonu, prigodu će dobiti mlađi igrači

Labinski rukometaši započeli pripreme za novu sezonu, prigodu će dobiti mlađi igrači

SHARE

Seniorska momčad Rukometnog kluba Rudan Labin danas je započela s pripremnim ciklusom za novu sezonu 2020/2021 koja će po nekim najavama započeti početkom mjeseca listopada.

Stručni stožer na čelu s trenerom Zupičićem tako će imati 8 do 9 tjedana vremena za pripremiti momčad sa novu sezonu koja će definitivno biti drugačija od prijašnjih. Momčad je ostala skoro pa ista, naravno bilo je tu odlazaka, ali isto tako dolazaka, odnosno priključivanja mladih igrača iz Labinske škole rukometa seniorskoj momčadi.

Odlazak Ratkajeca u RKHM Dubrovnik definitivno je gubitak za momčad kovara međutim više od svega veseli činjenica da je baza prošlogodišnje momčadi ostala na okupu te da će biti pojačana mladim snagama koje definitivno imaju što pokazati.

Dakle, uz matuljskog „bombardera“, klub su napustili i Dejan Pavlov te Dino Husejnagić koji je nastavio školovanje u metropoli. Prvoj momčadi priključeni su u startu Niko Franković i Andro Lukšić, a po potrebi će seniorskom kadru biti pridodani Murselović, Bijelić i Vozila. Za kraj, upitni su mladi vratar Toni Štingl zbog obaveza na fakultetu te Dorian Petrović, dosadašnje krilo iz Slavonskog Broda.