Home ISTRA Ostali sportovi Labinski SRK Alba proslavio deset godina postojanja

Labinski SRK Alba proslavio deset godina postojanja

Prošlog petka, Sportsko rekreacijski klub Alba iz Labina proslavio je deseti rođendan. Na jednom mjestu okupio se veliki broj sadašnjih, bivših i budućih članova kluba koji su u proteklom desetljeću napravili veliki posao u afirmaciji outdoor sportova, a naročito trail trčanja.

Od osnutka, klub je organizirao 32 različita projekta, 82 utrke, a na tim je utrkama nastupilo više od 17.000 natjecatelja. Na svečanosti su se iz kluba zahvalili prijateljima i partnerima koji su im u proteklim godinama pomogli da realiziraju svoje, nekad super ambiciozne, snove.

Dobitnici zahvalnica bili su: gradovi Labin i Buzet, Općina Lovran, turističke zajednice gradova Labin i Buzet, sportska zajednica Grada Labina i klubovi Infinitus, Trickeri i Puls te tvrtka Sport box d.o.o. Uz to, zahvala je upućena svima onima koji su u nekom trenutku pomogli klubu, a takvih je, prema riječima tajnika Alena Paliske, bilo jako mnogo.

SRK Alba je od osnutka imala 154 članova, a trenutno ih je u klubu 59 s tendencijom rasta u 2020. godini. Sretan rođendan, Alba!