Home Arhiva Labinski zečevi ponovno navlače lavlje perike

Labinski zečevi ponovno navlače lavlje perike

SHARE

„Sqvadra – Padroni di casa“ ponovno dolazi na svoje. Nakon nove gostujuće „porcije“ u Kutini „zečevi“ Diega Datos, po tko zna koji put, navlače „lavlje perike“ te će goropadni, kao i uvijek u Labinu, pokušati zaliječiti kutinsku ranu i  rezultatski debakl.

 

Može li se uobičajeni ritam toplo-hladno narušiti, mogu li rukometaši Zorana Mikulića prekinuti seriju pobjeda momčadi iz Rudarske na njihovom parketu? „Teško, gotovo nemoguće. Ne smijemo se opuštati, ni u snu ponoviti lanjsku sezonu i raditi nepotrebne kikseve pred našim gledateljima“, (samo)uvjeren je neformalni kapetan momčadi Dino Peruško.

 

O gostima Peruško ne zna previše, ali to nije razlog za zabrinutost: „Znam vratara Cotića koji je branio za Zadar i također Zadranina Brkljaču koji je igrao za Crikvenicu. Uz dužno poštovanje i sav respekt mislim da protiv novaka ne smijemo razmišljati ni o čemu drugom osim o našoj pobjedi.“

 

Trener Datos može računati na sve rukometaše što znači da će Labinjani započeti u uobičajenoj 3-2-1 formaciji koja će sutra vjerojatno ipak biti nešto plića, što zbog spoznaje da gosti nemaju šutera od formata, a što zbog odlične forme „labinske hobotnice“ Endia Petrića, koji je već u uvodnim susretima pokazao da je u ovoj ligi „dimenzija više“.

Mladi rudar i Biograd će svoj susret u labinskoj Sportskoj dvorani Srednje škole „Mate Blažina“ započeti u subotu, 01. listopada 2011. godine, u uobičajenom terminu od 20:oo sati. Suditi će ga Davor Češi iz Zagreba i Nenad Županić iz Križevaca, dok će delegat biti Davor Tor iz Zagreba.