SHARE

Pred 1682 gledatelja, aktivno su započeli svoj susret Rijeka i Gorica. U prvih deset minuta bilježimo pokušaj Keite, odmah nakon toga i Drmića te na isteku desete minute sjajna prlika za Mitrovića koju u korner skreće Galović i spašava Rijeku od ranog minusa.

Dvadeseta minuta donijela je brzu kontru Rijeke. Mudražiju na ulazu u šesnaesterac nedozvoljeno zaustavlja Moro, a Murić iz kaznenog udarca dovodi Rijeku u vodstvo.

Duga je bila pauza očito za obje momčadi, te su pokazali izuzetnu želju za nadigravanjem, pa do 25. minute vidjeli smo fantastičan slobodnjak Lovrića kojeg bravurozno brani Labrović, brzu kontru koju nije realizirao Murić u duelu sa Banićem na vratima Gorice, te pokušaj Ampema koji od bloka odazi u korner.

Koliko god rezultat od 1:0 na poluvremenu zadovoljava momčad sa Rujevice, istina je da je i igra i iskazana ideja u susretu debelo na strani Gorice.

I početak nastavka potvrdio je prethodnu tezu. U prvih pet minuta najprije Lovrić pokušava iskosa sa 16 metara, pa nakon toga Labrović brani pokušaje Mitrovića i Šrolera.

I s te dvije obrane odvodi Rijeku u pobjedu. Murić je iz kornera pronašao Lepinjicu i odveo Rijeku do troboda. Taj je pogodak primirio Goricu i stavio točku na i ove izuzetno otvorene i kvalitetne partije.