Home Rukomet Druga HŽRL Zapad Labudice nakon poraza od Zameta pale na treće mjesto ljestvice

Labudice nakon poraza od Zameta pale na treće mjesto ljestvice

SHARE

Jučer su posljednju utakmicu ove sezone odigrale rukometašice Rudara. Naime, Labudice su gostovale u Rijeci gdje ih je dočekala ekipa Zameta u izravnom okršaju za drugo mjesto na ljestvici.

Domaće rukometašice bile su motiviranije s obzirom da su nakon uvodnih deset minuta imale 5:1. Nakon 21. minute pogotkom Visković na semaforu stoji 10:3, a potom Rudar ulazi u seriju od četiri uzastopna pogotka, pa u 29. minuti dolazi na 11:7

Nakon predaha domaće rukometašice opet odlaze na osjetniju prednost, pa je tako u 37. minuti Stanić pogodila za 13:8, a pet minuta nakon Pleša postavlja i 16:9. Na trenutak su se probudile gošće, pa Skorić, Belušić i Raspudić uzastopno pogađaju za 17:13. Međutim, opet je Zamet uzvratio s tri pogotka te na semaforu, deset minuta prije kraja, stoji 20:13. Raspudić i Skorić su do kraja susreta pogađale za svoju ekipu, ali zaostatak Rudara nije se previše mijenjao.

Rukometašice trenera Datosa ovim su porazom pale na treće mjesto ljestvice gdje će i završiti sezonu. Trešnjevka je novi prvoligaš, a Zamet je drugi.


RIJEKA– Centar Zamet – 2. HRL Zapad žene – 22. KOLO
SUCI: Vladimir Grubor i Maid Katanić (oba Poreč)

ZAMET – RUDAR LABIN 23:17 (11:8)

ZAMET: Mrakovčić, Troskot 1, Perčić Bahtiri 1, Blažić, Mršić, Krizmanić, Mikolić K.10, Tabar 3, Pleša 3, Mikolić I. 2, Budić, Pleše, Toskić, Stanić 1, Višković 2, Svast.

Sedmerci: 2/5, Isključenja: 2 minute (Troskot 2)

Trener: Dragutin Žiljak

RUDAR: Kamenar, Peršić, Franković, Mileta, Raspudić 7, Zahtila 4, Bradanović, Vrkić, Belušić 1, Jelčić, Lepinjica, Vukić, Basanić, Skorić 5, Hren.

Sedmerci: 2/4, Isključenja: 4 minute (Raspudić 2, Zahtila 2)

Trener: Diego Datos