Druga HŽRL Zapad

Labudice putuju u Senj, Peršić: “Držimo se zajedno, kao jedna, kako na utakmicama i treninzima”

Nakon sigurne pobjede na Krku, rukometašicama Rudara slijedi još jedno gostovanje na Kvarneru, kod suparnica iz Senja. Još jedna ekipa iz donjeg dijela tablice, ali svaka se utakmica treba ozbiljno shvatiti kako bi se došlo do pobjede.

Cilj je isti kao i pred svaku utakmicu, dva nova boda kako bi se u miru mogli pripremiti za osminu finala Kupa Hrvatske protiv Koke iz Varaždina, te za nastavak prvenstva iduće subote u Labinu protiv Sloge.

Dugogodišnje desno krilo Matea Peršić kluba, najavila je utakmicu, kao i općenito nastavak sezone:

“Što se tiče zimskih priprema mogu reći da su prošle dobro, kako smo i planirali. Treninzi su bili dosta naporni, ali i dinamični i motivirajući. Trenirale smo svakodnevno i odigrale par prijateljskih utakmica u sklopu priprema, a i prvo kolo na Krku prošlo je dobro, pa vjerujemo da ćemo tako nastaviti i u Senju. Naravno, bitno je da idemo iz utakmice u utakmicu, ali naš cilj je jasan, a to je dakako ulazak u prvu ligu“, rekla je Peršića pa naglasila atmosferu:

„Svatko tko je ikada trenirao/igrao bilo kakav timski sport može potvrditi kako dobra igra kreće iz atmosfere u svlačionici i odnosa igrača jedan prema drugome. Jako smo dobar tim, jedna drugu motiviramo na treninzima te stvarno mogu reći da nam nijedna sezona nije bila kao ova. Držimo se zajedno, kao jedna, kako na utakmicama i treninzima, tako i izvan terena i vjerujemo kako se to na terenu itekako vidi. U Senj idemo sa maksimalnim respektom, ali cilj je jasan, dva nova boda.”

Utakmica se igra u subotu, 18. veljače od 15 sati u senjskoj dvorani „Robert Barbić Beli“.

Kalendar

srpanj 2024
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031