SHARE

Nakon prošlotjednog remija, Labudice su se vratile pobjedama. Šestoplasirana ekipa Udarnika bila je idealan protivnik za povratak na pobjedničku trasu. Utakmica nije obilovala neizvjesnošću, domaće su to vrlo brzo riješile.

Gošće su se „borile“ koliko su mogle u prvom dijelu, ali i na kraju njega su bile tri pogotka u zaostatku, iako je u 25. minuti bilo 10:10. Međutim, početkom nastavka sve je rješeno – u 40. minuti Alka Mileta zabija za 21:14. Do kraja je to bilo samo odrađivanje forme.

Najbolja u domaćim redovima, uz spomenutu mladu reprezentativku Miletu, bila je i Doris Belušić, obje s po pet pogodaka, a pobjedi je doprinos dala i vratarica Pavić. Kod gošći od ostalih bolja Bernarda Mostarlić, također s pet pogodaka.


LABIN – SC Franko Mileta – II HŽRL ZAPAD – 13. KOLO
SUCI: Vladimir Grubor i Maid Katanić (oba Poreč)

RUDAR – UDARNIK 28:23 (14:11)

RUDAR: Kamenar, Zenković, Peršić 3, Franković, Šumberac 4, Basanić 1, Vrkljan, Zahtila 4, Bradanović 1, Vrkić 2, Belušić 5, Vretenar, Nose 1, Jukopila 2, Pavić, Mileta 5

Trener: Diego Datos

UDARNIK: Magenreuter 1, Jurić 1, Štefanić 4, Cerovski, Krilčić 3, Miletić N. 3, Mostarlić 5, Butković, Jambrešić, Vučičević 1, Dunđerović, Miletić M., Kocet, Jozinović, Sertić 2, Grujić 3

Trener: Dario Zrnić