Home Rukomet Prva HŽRL Labudice u Zagrebu “zaleđene na -10”, veseli jedino izdanje sve bolje Leone...

Labudice u Zagrebu “zaleđene na -10”, veseli jedino izdanje sve bolje Leone Šumberac

FOTO: Antonio Mihoci

I da su Labudice bile kompletne, danas bi protiv zagrebačke Lokomotive imale vrlo male šanse. Ponajbolja je to momčad u državi, a Labinjanke bez Mikolić i Jajčević u polju teško mogu zaprijetiti ovakvoj momčadi.

U 15. minuti bilo je 7:3, a u 24. Nikoleta Trunkova zabija za 13:5. Novom serijom pogodaka u posljednje četiri minute Lokosice odlaze na 18:7 do predaha. Veliki obol danas je dala i iskusna Doris Belušić, koja je postigla četiri pogotka iz pet šuteva.

Drugi dio bio je odrađivanje forme, a Lokomotiva je upisala dva zaslužena boda. Kod gošći veoma veseli novo baš prvoligaško izdanje Leone Šumberac koja je u poraz ugradila šest golova. Narednog vikenda u Labin stiže Dugo Selo ’55.

ZAGREB – Dom sportova, dvorana 2 – PRVA HŽRL – 6. kolo – SUCI: Ivana Kirasić i Vlatka Stipetić (Ogulin)

LOKOMOTIVA – RUDAR 31:21 (18:7)

LOKOMOTIVA: Burić, Malec 6, Ćurić 5, Novosel, Japundža 4, Lisjak 1, Karacam 3, Gladun, Trunkova 3, Bilandžić, Sedloska 2, Fureš, Zrilić 3, Čičak 1, Prkačin 1, Mehmedović 2

Sedmerci: 4/5, Isključenja: 4 minuta

Trener: Vedran Krkač

RUDAR: Kamenar, Peršić 3, Marić, Šumberac 6, Basanić, Raspudić, Zahtila 5, Bradanović 1, Belušić D. 4, Benazić, Vretenar, Šegota, Malić, Miočinović, Đuzel 2, Jajčević

Sedmerci: 3/4, Isključenja: 8 minuta

Trener: Diego Datos

PRVA HŽRL – NAKON NEPUNOG 6. KOLA