Home Rukomet Prva HŽRL Labudice za korak prekratke u Splitu

Labudice za korak prekratke u Splitu

FOTO: Marin Stepčić

Šteta. Ostaje veliki žal za bodovima Labudica danas u Splitu jer se čini kako se itekako moglo do remija, a čak i pobjede. Izostanak igračica poput Mikolić i Raspudić u ovakvim susretima dođe na vidjelo.

Na krilima Fradelić i Ercegović domaće su do 18. minute imale 8:3 i doimalo se da gošće neće imati odgovor za to. No, tada se uključio “Ana-express” te se na poluvrijeme odlazi s 11:10.

Jajčević je postigla četiri pogotka u tih posljednjih deset minuta. U nastavku velika borba, sve do 24:24 u 55. minuti. Nakon toga Sara Marendić dvaput pogađa za – pokazati će se, pobjedu Splićanki. 

Kod gošći, uz neprikosnovenu Anu Jajčević koja je postigla 13 pogodaka, vrlo dobre su bile i Natali Zahtila sa šest te Nataša Miočinović s četiri gola. Sutra revanš u Kupu Hrvatske, na istom mjestu.

SPLIT – ŠC Gripe – PRVA HŽRL – 16. kolo – SUCI: Ante Pavić i Mate Torbarina (oba Zadar)

SPLIT 2010 – RUDAR 26:25 (11:10)

SPLIT 2010: Mijić 1, Fradelić 6, Maleš, Rubić 2, Lovrić A. 4, Babić, Hudoletnjak 4, Marendić S. 4, Stilinović, Marendić K., Pavković, Podrug, Ercegović 5, Biondić, Čubrilo, Dadić

Sedmerci: 6/7, Isključenja: 4 minuta

Trener: Ljubo Vukić

RUDAR: Kamenar, Peršić, Šumberac, Basanić, Zahtila 6, Bradanović, Vrkić 1, Belušić, Marić, Pavić, Šegota, Malić, Miočinović 4, Đuzel 1, Ugrin, Jajčević 13

Sedmerci: 4/5, Isključenja: 6 minuta

Trener: Diego Datos

Standings provided by Sofascore