Home Rukomet Druga HŽRL Zapad Lagana pobjeda Labudica

Lagana pobjeda Labudica

SHARE

Rukometašice Rudara suvereno su svladale Karlovac u 17. kolu 2. HRL za žene. Iako ih u stopu prati Trešnjevka koja ima samo bod manje od vodećih Labinjanki, domaće rukometašice su danas kao i mnogo puta ove sezone djelovale prejake za ovu ligu.

Možemo slobodno reći kako je pitanje pobjednika odlučeno u prvih sedam minuta susreta kada je nakon pogotka Bradanović na semaforu stajalo 7:0. Sredinom poluvremena Raspudić pogađa za 14:5, a konačni rezultat prvog dijela postavila je Zahtila iz sedmerca.

Da su rukometašice Rudara iz Labina nastavile susret u istom tonu kao u prvom dijelu pitanje je kakav bi bio konačan rezultat međutim trener Datos svima je dao priliku, pa su i gošće malo “prodisale” te postigle nešto više pogodaka.


LABIN – SRC Franko Mileta – 2. HRL za žene – Zapad  – 17. KOLO
SUCI: Dorijan Pešutić (Matulji) i Marko Prpić (Kostrena)

RUDAR LABIN – KARLOVAC 42:26 (20:9)

RUDAR LABIN: Kamenar, Zenković 2, Peršić 3, Franković, Kogej, Raspudić 8, Zahtila 9 (6), Bradanović 1, Vrkić 1, Belušić 4, Jelčić 1, Lepinjica 3, Mileta 4, Skorić 6, Basanić, Hren.

Sedmerci: 6/7, Isključenja: –

Trener: Diego Datos

KARLOVAC: Bačić 6, Španić 3, Vuković 7, Korač 4, Pavletić, Kučinić 1, Perković, Krznarić 1, Skočibušić, Benić, Medved 4, Keča.

Sedmerci: 0/1, Isključenja: 10 minuta (Kučinić 4, Keča 2, Krznarić 2, Španić 2)

Trener: Ksenija Stepić