Home Rukomet Prva HŽRL “Lavice” krenule sa pripremama

“Lavice” krenule sa pripremama

Nakon završetka najuspješnije sezone u povijesti kluba u kojoj su u ŽRK Umag osvojili 3. mjesto u prvoj Hrvatskoj rukometnoj ligi za žene trenerski dvojac Bruno Maros i Ivan Sever podnijeli su ostavke na svoje funkcije trenera i sportskog direktora.

Nakon toga klub su napustile vrlo bitne igračice 1. momčadi i to redom: kapetanica Tea Bunić, Kristina Plahinek, Ines Lisjak, Andrea Pavić, Nikolina Nushi. Iz kluba se zahvaljuju svim igračicama na izuzetnom igračkom doprinosu klubu te im žele puno sreće i igračkih uspjeha u novim sredinama.

Nakon ovih događaja uprava kluba je promptno reagirala  te se trenerski, organizacijski, igrački i logistički osvježila i preustrojila, a prvi potez je bio dovođenje novog trenera prve momčadi Larisa Mujkića iz Labina dok je mjesto sportskog direktora preuzeo Valentino Štingl koji je ujedno i trener mlađih uzrasta .

Uz kadetkinje koje povremeno popunjavaju 1. momčad uprava kluba je svjesna da se trebalo igrački pojačati te su dovedene slijedeće igračice: Sara Sablić i Milica Grbavčević iz ŽRK Osijek, Borizovska Aleksandra iz ŽRK Kumanovo, Milica Radulović iz ISR Maccabi Rishon Lezion (Izrael),  te Ivana Raičković iz ISL Selfoss (Island), a u klub su se vratile i sestre Sara i Azra Imamović, koje su poniknule u umaškoj rukometnoj školi te se nakon opereacija i pauze vraćaju među “lavice”.