Home Nogomet Treća HNL Zapad Lazarić pred Nehaj: “Vjerujem da smo sposobni pobijediti usred Senja, iako ih...

Lazarić pred Nehaj: “Vjerujem da smo sposobni pobijediti usred Senja, iako ih poštujemo”

Nogometaši Rudara večeras (petak) od 17:30 igraju svoj prvenstveni susret u Senju protiv Nehaja. Kovari ne idu kompletni jer su tri žuta kartona skupili Adnan Hasanbegović, Saša Urošević i drugi strijelac lige, prvi klupski, Ivan Macan.

Međutim, pomoćni trener Emil Lazarić ne želi to priznati kao ikakav alibi: „Sigurno je da smo malo oslabljeni, to su odlični dečki i nogometaši, ali kad nekog nema, bez njega se mora. Ne sumnjam da će drugi koji dobiju prigodu istu iskoristiti. Dapače, vjerujem da smo sposobni pobijediti usred Senja, iako znamo da tamo nije lako igrati i apsolutni respekt protivniku pod Kulom, kao i treneru Svastu koji je od te momčadi stvorio još kompaktniju cjelinu.“

Zbog sutrašnjeg praznika, utakmica se igra danas, pod Nehaj kulom u 17:30, a pravdu će na susretu dijeliti Riječanin Marin Rožman. Pomoćnici su mu danas Ivan Jakovac iz Rijeke te Nenad Pjevac iz Delnica, a Marko Linić je četvrti sudac. Dražen Trtica iz Gospića je delegat susreta.


TREĆA HNL ZAPAD
[jsMatchDayStat season_id=”56670″ matchday_id =”5434″ photo=”0″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″][jsStandings id =”56669″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk” display_name =”1″ display_legend =”0″]

Previous articleNatječaj za glavnog tajnika još nije vani, hoće li, prije nego izađe, u mirovinu i ovi što se kandidiraju?
Next articleHNS otkrio kriterije za igranje jedinstvene Treće HNL od sezone 2022/2023 – znači li to kraj politički izvojevanim promocijama klubova?