Home ISTRA Stolni tenis Leo Bernaz maestralan na Memorijalu Saše Paar u Dugom Selu

Leo Bernaz maestralan na Memorijalu Saše Paar u Dugom Selu

SHARE

Stolnotenisači Brovinje Bernaz Leo, Drndić Emanuel i Bernaz Sara nastupili su ovog vikenda na 21. Memorijalu Saša Paar u Dugom Selu. Najbolji rezultat postigao je Leo Bernaz koji je u subotu pokorio konkurenciju u kategoriji najmlađih kadeta izgubivši na cijelom turniru samo jedan set.

Redom je  pobijedio Anušića (Bjelovar), Crnoju (Dugo Selo), Horvata (Samobor), Milčića (Aquaestil), Poljaka (Sv. Nedelja) i u finalu Benkovića (Aquaestil). Bernaz je tako pokazao da je trenutno uz Vale Denija (Pula) koji nije nastupio u Dugom Selu najbolji najmlađi kadet u Hrvatskoj.

Emanuel Drndić je u grupi doživio tri poraza, ali je pokazao napredak u igri pa veoma brzo možemo očekivati i bolje rezultate. Bernaz Sara je ostala trećeplasirana u grupi s jednom pobjedom i dva poraza. Samo je malo više sigurnosti nedostajalo u prvom susretu protiv Topolovec za prolaz u osminu finala.

U nedjelju su svo troje nastupili i u konkurenciji mlađih kadeta/mlađih kadetkinja. Sara je opet ostala trećeplasirana u grupi. U odlučujućem meču povela je 2:0 protiv Ban, ali je starija i iskusnija Mladostašica uspjela preokrenuti rezultat u svoju korist.

Bernaz Leo i Drndić su uspjeli proći kvalifikacijske grupe kao drugoplasirani, ali su zaustavljeni u 1/16 finala. Bernaz je u susretu sa Zorićem (Dugo Selo) poveo 2:0 i imao dvije meč lopte, ali se Zorić izvukao, dobio treći set 15 : 13, a zatim relativno lako osvojio još dva seta.