SHARE

Da “crveni” s Laca itekako poštuju Dajlu, pokazao je sam sastav Novigrada za ovaj susret. Gert Remmel, šef struke Novigrada izveo je na teren udarnu jedanaestoricu svoje momčadi.

No, i to je bilo malo. Lider druge županijske lige, momčad Dajle, i danas je dokazala da je momčad za velike stvari. Tijekom cijeloga susreta momci trenera Lončarevića bili su koncentrirani, čvrsti, ali ono što je najvažnije, svjesni svoje kvalitete.

Nisu danas dali puno prostora Novigradu, a svoje su prigode iskoristili i plasirali se u četvrtfinale kupa NSŽI za ovu natjecateljsku sezonu.

Do vodstva ih je minutu prije isteka prvoga dijela u vodstvo doveo Ivan Matošević, a igrač koji ga je zamijenio, Ivan Prpić, nakon samo četiri minute boravka na travnjaku postavio je konačnih 2:0 i svojoj momčadi uz prolazak u sljedeće kolo, osigurao i veliku feštu!

NOVIGRAD – Stadion Laco – KUP NSŽI – 1/8 finala – SUDAC: Amel Dizdarević (Radmani), POMOĆNICI: Ivan Jakičić (Poreč) i Marijan Krčalić (Radmani)

DAJLA – NOVIGRAD 2:0 (1:0)

Žuti kartoni: Tabar (Dajla), Mfumu (Novigrad)

Strijelci: 1:0 Matošević 44’, 2:0 Prpić 65’

DAJLA: Novaković, Brajković (86. Brčić De.), Markotić (86. Brčić Da.), Totić, Červar (51. Jugovac), Najhart, Čuk, Matošević (61. Prpić), Fabijančić, Stojić (76. Međimurec), Tabar

Trener: Hrvoje Lončarević

NOVIGRAD: Frigan, Ćorić, Akahwakou, Salihić, Jukić, Đurić (15. Dinsifwa, 62. Perez), Lugo (27. Podunavac), Ivančević, Mfumu (80. Krmpotić), Vadnov, Miljanović

Trener: Gert Remmel