Home Nogomet Četvrta HNL Zapad Lider na Valbruni traži ostanak na liderskoj poziciji

Lider na Valbruni traži ostanak na liderskoj poziciji

SHARE

Medulinci su zadržali i nakon ispunjenog kola lidersku poziciju. Naime, Otočac nije uspio doći do troboda na Tivoliu i pred sedmo kolo Medulin na Valbrunu putuje kao vodeća momčad.

Obje su momčadi, i Rovinj i Medulin, mlade momčadi, no Rovinjci u toj mladosti ipak pomalo pretjeruju. No, unatoč tome, znaju i iznenaditi. Povratnik u rovinjske redove, vratar Danijel Starčić dao nam je i svoje viđenje subotnjeg derbija.

“Volio bih da u subotu obje ekipe kući odnesu tri boda, obzirom da pobjede uvijek želim istarskim klubovima. Međutim to u subotu neće biti moguće, pa se nadam jednom kvalitetnom derbiju.

Imperativ pobjede ima ekipa Medulina obzirom da u derbi ulaze kao lideri, dok je nama jedini imperativ pokazati sebi da zaslužujemo izvući maksimum iz subotnjeg derbija. Pa neka u konačnici bolji pobijedi”. – kaže za naš portal rovinjski vratar.

Sa druge strane dobili smo Adnana Hasanbegovića, nekadašnjeg igrača Rovinja, a sada stopera Medulina i jednog od najstarijih i najiskusnijih Medulinaca ove sezone. Pa da vidimo kako on gleda na ovaj sudar.

“Nakon teškog gostovanja  kod Otočca,  te kući po teškom i vremenu i terenu protiv Mladosti, nadam se napokon svim dobrim uvjetima na Valbruni. Trenutno smo u dobroj situaciji, ali to ne znači da će nam biti lako protiv Rovinja.

Liga je takva da svatko svakog može pobijediti i to trebamo imati na umu. No ukoliko budemo koncetrirani i shvatimo mladu momčad Rovinja ozbiljno, možemo nastaviti i pozitivan niz te ostati na čelu ljestvice i nakon ovog kola”. – realan je, kao i uvijek medulinski stoper.

Sudar na predivnom objektu Valbrune i čast da odsude istarski derbi pripala je Alenu Haliloviću dok će mu pomoćnici biti Mauricio Ušić i Perica Nikolić.