Home Nogomet Ostalo Lijepe vijesti iz Galižane – stigli reflektori, IO kluba poslao zahvalnicu!

Lijepe vijesti iz Galižane – stigli reflektori, IO kluba poslao zahvalnicu!

Izvršni odbor NK Galižana poslao nam je priopćenje u kojem se zahvaljuju svima koji su pomogli u najnovijem projektu kluba.

“Nogometni Klub Galižana (registriran kao udruga građana koja obavlja sportsku djelatnost) organizirano se bavi trenažnim procesom u cilju svladavanja osnova  nogometne igre, unapređivanjem tjelesnih aktivnosti i zdravlja djece i mladeži.

Raspolaže sa pet kategorija koje se natječu u Županjiskoj Nogometnoj Lizi Istre i to su:  U9, U11, pioniri, seniori i veterani te prednatjecatelji koji za sad se ne natječu, ali redovito treniraju te im se organiziraju prijateljske utakmice.

Rad kluba, kao nekad tako i danas, utemeljen je većinskim dijelom na volonterskom radu članova kluba na čemu smo izuzetno ponosni.

Prekjučer smo svečano postavili nova rasvjetna tijela na nogometno igralište , te se  u znak zahvale  odigrala prijateljska utakmica „U11“ i NK Istra – Pula. Dugogodišnja želja napokon se ostvarila uz pomoć naših dragih mještana, sponzora i članova uprave.

Zahvaljujemo našim sponzorima, članovima Uprave NK Galižana te našim Galižancima koji su neumorno radili kako bi zajedno realizirali naše projekte”, poručili su iz kluba.