Mlađi uzrasti

LIJEPE VIJESTI IZ POREČA: Novi početak OK Poreč

Juniorke OK Poreč

Iz Odbojkaškog kluba Poreč koji je svojedobno imao i državne prvakinje, stižu novosti.  Naime, uprava kluba je odlučila okrenuti novu stranicu u cilju poboljšanja rada OK Poreč, a sve to sa željom da mlade sportašice još više uživaju u ovome prelijepom sportu i da o istome nauče još i više.

Svakako jedan od ciljeva je i vraćanje kluba u vrh gradskog, županijskog pa i nacionalnog sporta.

Tijekom ljeta održani su mnogobrojni dogovori i preslagivanja,  a što je rezultiralo uključivanjem stanovnika Poreča, inače poznatog srpskog stručnjaka, Ljubomira Travice, u rad kluba za sada kao „vanjskog suradnika“, kao i dovođenje mlade perspektivne trenerice Marije Petričević, kao i igračice zlatne generacije Karmen Brletić, pred koje je postavljen osnovni cilj kvalitetan rad sa mladim odbojkašicama, kao i vraćanje sportskih rezultata.

Prvi rezultati rada već su vidljivi, krenulo se sa prezentacijom odbojke u osnovnim školama Grada Poreča, krenulo s motiviranjem roditelja igračica da se uključe u rad kluba, što je već dovelo do povećanja broja članica kluba, kao i dodatnog animiranja aktualnih cura.

Ovogodišnja natjecateljska sezona započela je juniorskim prvenstvom Istarske županije, protekle subote gostovanjem u Rovinju i prvom pobjedom 3:2, dok su ove subote sputane tremom domaćeg terena pružile nešto lošiju igru protiv juniorki Pazina te ubilježile poraz 0:3.

Vjerujemo da će svaki sljedeći nastup bez obzira na rezultat pokazati korak bliže pozitivnim rezultatima i povratku porečke odbojke na mjesto koje joj pripada. Juniorke Poreča nastupile su u sastavu: Janko, Mihaelčić-Šćulac, Miloš, Mikec, Mahić, Tubaković, Popović N., Martinčević, Popović P., Kalčić, Juić N., Došen, Purini, Juić A., Gržetić

Kalendar

srpanj 2024
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031