Home Nogomet Prva ŽNL Istra Ližnjanci doveli dvojac ozbiljnih pojačanja

Ližnjanci doveli dvojac ozbiljnih pojačanja

SHARE
Marko Raković

Na Šaraji se polako spremaju za novu polusezonu. S pripremama kreću krajem siječnja, a već danas možemo obznaniti dvije „laste“ koje su sletjele u njihovo gnijezdo. Trener Goran Kostić sigurno će „mobilizirati“ ližnjanske trupe.

Podsjetimo, Ližnjanci imaju tek dva boda, ali imaju povoljan raspored, a na Šaraji dočekuju Valbandonce i Nedešćane, dok u goste moraju kod mlađahnih Potpićanaca. Ovih dana kadar su osnažili dvojicom iskusnijih igrača.

Marko Raković je 24-godišnji branič koji je dosad igrao za Uljanik, Istru Pulu, Vrsar i Banjole, a omladinski pogon prošao je u Istri 1961. Tijekom 2019. igrao je i Četvrtu NL NS Rijeka za „brodograditelje“, a jesen je pauzirao.

Arian Agaj veći je dio karijere proveo u pulskoj Istri, točnije od 2005. do 2015. godine kada odlazi na Veli Vrh gdje je bio najčešće standardni član vezne linije u tri godine. Prije tri godine igrao je i povijesni susret protiv Dinama, svih 90 minuta, protiv momčadi u kojoj su igrali Livaković, Šitum, Gojak, Perić, Dani Olmo i ostali…

Oba bi ta igrača trebala biti pojačanja za Ližnjan, a pogotovo ukoliko odrade pripremni dio. Ližnjanci ne skrivaju da su u pregovorima s još nekolicinom igrača te bi to trebalo biti dovoljno za mirni ostanak u ligi.

Pogotovo kada se zna da su u svlačionici već sad Pačić, Balde, Urošević L., Pavić L., Percan, Mašić… Ukoliko se uz to i Jusić, iskusni i kvalitetni napadač koji je na jesen dao samo jedan gol iz igre, stavi u službu momčadi, na Šaraji neće biti problema.