Home Nogomet Prva ŽNL Istra Ližnjanci se ozbiljno pojačali pred proljetni dio prvenstva

Ližnjanci se ozbiljno pojačali pred proljetni dio prvenstva

Ljetos, kad je NK Ližnjan objavio kako “zatvara špinu” podosta igrača napustilo je klub, a jesenska polusezona nije bila baš idealna. Štoviše, mladi nogometaši trenera Darija Jukopile osvojili su tek šest bodova pa ih na proljeće čeka težak posao.

No, predsjednik Vanja Franković odradio je veliki dio ovog prijelaznog roka pa su na Šaraju stigli Matija Grbin iz Muntića, Teo Miškulin iz Štinjana, vratar Manuel Matošević s Velog Vrha te dvojac iz Medulina 1921, Arnel Jusić i Manuel Pačić.

“Zahvalio bih se Denisu Išiću i Brunu Radoševiću, čelnicima Muntića i Medulina 1921 koji nisu morali pustiti svoje igrače. Također, zahvaljujem se i igračima na tome što su prepoznali ozbiljnost situacije. Cilj je ostanak u ligi, ali moramo ostati skromni i ponizni”, rekao je predsjednik kluba Vanja Franković.

Veliki broj igrača na treningu odašilje optimizam diljem Šaraje, a prvu pripremnu utakmicu Ližnjanci će odigrati sljedeće nedjelje, protiv Vrsara. Prvo kolo na Šaraji čekaju njihove susjede, Funtanjane.

Previous articleMedulinci se lako obračunali s njemačkim Beurenom
Next articleSADA JE SIGURNO | Istra 1961 neće u suradnju s Uljanikom