Home Nogomet Ostalo Loren Maružin potpisao novi ugovor sa ljubljanskim Bravom

Loren Maružin potpisao novi ugovor sa ljubljanskim Bravom

SHARE

Malo je nogometnih profesionalaca u ovom trenutku na području Istarske županije, odnosno malo je igrača koji trenutno svoj profesionalni nogometni put ostvaruju na visokom nivou takmičenja, a da su rođeni među nešto malo manje od 200.000 smrtnika na ovoj mikrolokaciji.

Jedan od rijetkih, među njima je Loren Maružin. Mladi Kanfanarac je trenutno član ljubljanskog Brava, a jučer je sa svojim klubom potpisao ugovor do kraja sezone 2022/2023.

Podsjetimo, Loren je svoj nogometni put kao dijete započeo u nogometnom klubu Smoljanci Sloboda, a prvi je kontakt sa seniorskim nogometom ostvario kao šesnaestogodišnjak u Rovinju u kojemu je doživio nogometno sazrijevanje.

Put ga je nakon toga vodio do pulskog prvoligaša, a svoje je profesionalno iskustvo na nogometnoj karti HNL-a ipak doživio u zagrebačkoj Lokomotivi. Nakon posudbe Orijentu otisnuo se u slovensku prvu nogometnu ligu u kojoj je, eto jučer, potpisao novi jednoipolgodišnji ugovor sa svojim klubom, NK Bravo.

Ljubljanski je prvoligaš trenutno četvrtoplasirana momčad slovenskog natjecanja, a nastup u kvalifikacijama Europa Conference League trenutno dečkima iz Brava bježi jedan jedini bod.