Home ISTRA Atletika Lučano Sošić srebrni u kategoriji na porečkom triatlonu

Lučano Sošić srebrni u kategoriji na porečkom triatlonu

Lučano i Dean Sošić

Prošle nedjelje s plivačkim startom na maglom pokrivenom moru održao se dugi triatlon u Poreču na kojem je bilo prijavljeno oko 500 natjecatelja iz više zemalja. Nakon plivačke dionice dužine 1900 metara, drugu dionicu trebalo je odvoziti biciklom 90 kilometara po još maglovitoj i skliskoj cesti te treću dionicu pretrčati 21 kilometara.

Najboljim su se na kraju pokazali Slovenci te je prvi ciljem prošao Jaroslav Kovačić ispred Jure Majdića i Slovaka Tomas Kubeka. Labinski TK Albona Extreme predstavljali su Mauricio Križmanić, Sandi Milohanić, Dean i Lučano Sošić, te Goran Maržić. Najbolje se plasirao Mauricio Križmanić s vremenom od 4 sata i 54 minuta plasiravši se na 87. mjestu u ukupnom poretku, a u svojoj kategoriji M-40 zauzeo je 18. mjesto.

Sandi Milohanić ciljem je prošao za 5 sati i 1 minute zauzevši 104. mjesto u ukupnom poretku, a u kategoriji M-30 –23. mjesto. Dean Sošić s 5 sati i 4 minute ukupno se plasirao na 112. mjesto, a u kategoriji M-35 osvojio je 28. mjesto. Lučano Sošić ukupno se plasirao na 212. mjesto s vremenom od 5 sati i 53 minute dok je u kategoriji M- 65 osvojio drugo mjesto. Goran Maržić s vremenom od 6 sati i 5 minuta bio je ukupno plasirani na 230. mjestu,a u kategoriji M-55 zauzeo je osmo mjesto. To je ujedno bila i posljednja  ovogodišnja triatlon utrka.