Home Rukomet Prva HŽRL Lucija Blašković imala sjajan dan, ali bodovi otišli preko Učke

Lucija Blašković imala sjajan dan, ali bodovi otišli preko Učke

Lucija Blašković - FOTO: Štefan Brajković

Umaške rukometašice već znaju da ne ovise o sebi što se tiče ostanka u ligi, ali svejedno časno odrađuju posao. Birokratski, još i postoje nekakve šanse za ostanak u ligi, ali na parketu to više nije ostvarivo. Danas su od njih bile bolje sportske protivnice iz Dugog Sela.

Parirale su Umažanke 12 minuta kada je Imamović poentirala za 7:7. Od tog trenutka gošće rade seriju 1:7 pa je u 23. minuti 8:14. Do kraja susreta obje su ekipe odradile pošteno, a svi su čekali kraj koji je donio 20:28.

Legenda kluba, Ana Jajčević, postigla je 11 pogodaka, ali ipak prvo ime domaćeg sastava bila je danas sjajna Lucija Blašković s čak 14 obrana. Na drugoj strani, njena kolegica Mara Budić obranila je 11 lopti.

UMAG – SD Stella Maris – Gledatelja: 100 – PRVA HŽRL – 19. KOLO – SUCI: Ivan Bednjanec (Velika Gorica) i Josip Ivančić (Zagreb)

UMAG – DUGO SELO ’55 20:28 (12:16)

UMAG: Huzjak, Imamović S. 2, Kernjus, Jajčević 11, Blašković, Trento, Kremer 4, Špoljar Mat. 2, Vodopija 1, Ćosić, Špoljar Maj., Sladić

Sedmercu:2/2, Isključenja: 2 minute

Trener: Boris Lisica

DUGO SELO ’55: Budić 1, Lukšić 3, Čalušić 2, Petković 1, Jurešić V., Golub 1, Bebek 6, Pilić 2, Svetec 1, Miličević, Štritof 2, Oršulić, Grgošević 7, Dičak 2

Sedmerci: 4/5, Isključenja: 4 minute

Trener: Nenad Plašić

PRVA HŽRL – 19. KOLO

Previous articlePetrovija napravila od gotovog veresiju, Plomin kao Kazahstan!
Next articleOdržano prvo kolo županijske karate lige u borbama