Home Nogomet Prijateljske Ludih 45 minuta u Pazinu

Ludih 45 minuta u Pazinu

SHARE

U zraku je nakon prošlotjednog poraza od Funtane u Pazinu ostalo visiti pitanje jel’ poraz od županijskog prvoligaša slučajnost i je li kao takva slučajnost dobrodošao baš takav poraz. Pokazali su Pazinjani danas mnogo više nego u Funtani, protiv više nego zahtjevnog protivnika iz Svetvinčenta iako je u sastavu nedostajalo 6-7 standardnih prvotimaca.

Momčad trenera Lazarića, obzirom da je glavni trener Brajković na obavezama sa reprezentacijom Hrvatske, vodila je već nakon 22. minute sa visokih 3:0.

Najprije je Krajcar u 14. i 16. minuti pokazao svoj golgeterski nivo sa dva pogotka, a Rabar je u 22. minuti povisio na 3:0. Mišan je u 32. minuti pogodio predivno iz slobodnog udarca iza Mendikovića za 3:1, a u 45. minuti iz solo prodora Licul je postavio konačnih 3:2.

Pazinjani su i u nastavku igrali izuzetno kvalitetno i podosta se ispromašivali. Prednjačili su u promašenim prigodama Krajcar i Križanac sa dvije zrele neiskorištene situacije, a priključili su im se i Maružin i Babić. Sljedeći susret Pazinka igra u Banjolama protiv istoimenog županijskog prvoligaša u petak u 19:00.


Pazin – Igralište NK Pazinka – Ogledna utakmica – Sudac: Sandi Orbanić (Žminj)

PAZINKA – SMOLJANCI SLOBODA 3:2 (3:2)

Strijelci: 1:0 Krajcar 14′, 2:0 Krajcar 16′, 3:0 Rabar 22′, 3:1 Mišan 32′, 3:2 Licul 45′

PAZINKA: Mendiković, Žgomba, Rojnić D., Matika, Pavat E., Tanković, Mogorović, Babić, Rabar, Krajcar, Maružin

još su igrali: Žgomba, Križanac A., Flegar, Pauletić L., Pauletić j.

Trener: Elvis Brajković

SMOLJANCI SLOBODA: Perković, Obrovac, Mišan, Banovac, Matijaš, Brgić, Licul, Mišan, Racan, Vitasović, Prodanović

još su igrali: Tomišić, Pamić M., Pamić S., Otočan, Matijaš

Trener: Manuel Pamić