SHARE

Veoma zanimljivih i ritmičnih 40 minuta pogledalo je danas 1300 gledatelja na tribinama pulskog Doma sportova „Mate Parlov“. Nažalost domaće publike, slavili su Makarani, i to nakon preokreta. Ali, pokazao je i današnji sraz da su ovo dvije izjednačene momčadi i da je sve moguće na tri pobjede.

Već u četvrtoj minuti Grbić šalje korner do Srđana Lolića, a ovaj zabija za delirij u dvorani i veselje domaćina. U narednih desetak minuta oba su sastava jedanput gađala okvir protivničkog gola, a dvaput je opasno zaprijetio i Luketin, iz igre.

Gosti izjednačavaju minutu prije odlaska na odmor. Blago Gašpar je uposlio Vedrana Kazazića, a ikona makarskog futsala spretno pogađa ispod Luketina za 1:1. Bili su tu Puljani malo u „nokautu“, do predaha je Luketin upisao tri lijepe obrane.

Svoju sjajnu utakmicu je Gašpar zaokružio u 27. minuti kada perfektno dugom loptom pronalazi iskusnog prvoligaška majstora, Marina Musinova, koji zabija iz prve za 1:2. Makarani su u narednih pet minuta dvaput gađali vratnicu, ali treba reći kako je i domaći sastav zaprijetio preko Vukmira i Šulentića, ali nisu uspjeli zatresti mrežu danas odličnog Baškovića pa je ostalo 1:2. Nova utakmica, ponovno u 20:00, za 48 sati, u nedjelju, 22. svibnja.


PULA – Dom sportova „Mate Parlov“ – PRVA HMNL – FINALE – GLEDATELJA: 1300
SUCI: Mislav Džeko (Zagreb) i Dino Kramar (Varaždin)

FUTSAL PULA STANOINVEST – NOVO VRIJEME 1:2 (1:1)

Strijelci: 1:0 Lolić 4′, 1:1 Kazazić 19′, 1:2 Musinov 27′

Žuti kartoni: Mataja, Bilić (Futsal Pula Stanoinvest) Anderson (Novo Vrijeme)

FUTSAL PULA STANOINVEST: Luketin, Mataja, Baisel, Bilić, Vukmir, Moravac Da., Moravac De., Grbić, Hrgota, Hasanbašić, Lolić, Šulentić, Barišić, Jamičić

Trener: Frane Despotović

NOVO VRIJEME: Bašković, Vuković, Jelavić, Kazazić, Musinov, Pulinho, Sesar, Suton, Lasić, Gašpar, Ora, Horvath, Herceg

Trener: Ivan Božović