Home HRVATSKA I SVIJET HT Prva HNL Mamić pojasnio: “Manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova…”

Mamić pojasnio: “Manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova…”

SHARE

Hajduk je prije dva-tri dana donio nekakvu strategiju za razdoblje 2021. do 2027. godine, a nakon današnjeg poraza od Slaven Belupa, na ‘volej’ ih je dočekao Zdravko Mamić, tvorac ovakvog Dinama kakvog danas poznajemo.

„Prije dva dana sam saznao da komunizam nije mrtav i da se u 2021. godini još uvijek donose petoljetke i to ni više ni manje na području uspjeha u sportu. Ne organizacije, ne financija, nego uspjeha. Razmišljao sam dugo da li da to komentiram ili ne, jer ne zelim biti hejter, ali smatram da je to zbog velikog broja upita koje sam primio i edukacije mladih moja obveza“, kaže Mamić na početku pa kreće:

„Za sve one koji žele biti uspješni u bilo kojem poslu poslušajte savjet od čovjeka koji je jedini obećao deset titula zaredom i obećano ostvario, te usput ostvario uspjehe kakve ovakvi planovi ne bi u 40 godina – manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova, stvari se mijenjaju iz minute u minutu, svi vi odrasli na internetu to znate. Uspjeh dolazi samo ako ste onaj koji svoj posao živi 24 sata dnevno, 365 dana u godini! Kada taj uspjeh ostvarite, budite spremni da će vam ga sitne duše pokušati minirati i omalovažiti! Usudite se biti uspješni, usudite se biti vanzemaljci! Donošenje petoljetki o vremenskoj prognozi, količini UV zračenja i kvaliteti zraka pustite onima koji za to imaju vremena“, objasnio je Mamić.