Home ISTRA Ostali sportovi “Maneštra” pobjednik još jednog vaterpolo turnira na Zarečkom krovu, ‘nebeski skakač’ Maikol...

“Maneštra” pobjednik još jednog vaterpolo turnira na Zarečkom krovu, ‘nebeski skakač’ Maikol Prenc uzeo titulu, u žabicama najbolji Luka Jelenić!

Zarečki krov je ove subote ponovno okupio mnoge Pazinjane i goste, a Centar za mlade Alarm mora biti ponosan na to kako su uspjeli „izvući“ manifestaciju, iako im je tijekom subote pala i kiša.

Međutim, na svakom koraku vidno raspoloženi gosti, uz zaista puno turista, koliko smo čuli, iz Poljske, Njemačke, Austrije i ostalih zemalja, zainteresirano su pratili što se to događa na Zarečkom krovu.

U skokovima u vodu najbolji je bio ‘nebeski skakač’ Maikol Prenc, a u “žabicama” Luka Jelenić, a treba reći i kako je u vaterpolu najbolja bila momčad Maneštra pobijedivši u finalu sa 6:3 Ogi i žohare. U susretu za treće mjesto Vrane su s 9:3 pobijedili Punoglavce, a na turniru je sudjelovalo čak osam vaterpolskih ekipa.

Posebne čestitke zaslužuju svi volonteri i organizacijski odbor ove manifestacije, a spomenuti moramo i osobe za mikrofonima, Tedija Zgrablića i Robertu Špoljarić, koji su „dizali“ atmosferu tijekom cijelog turnira i zabavljali okupljene. Baš lijepa subota na Zarečkom krovu!