Home ISTRA Futsal Manolo Bilić pred završni dan Ulice: “Sve ekipe koje su ušle u...

Manolo Bilić pred završni dan Ulice: “Sve ekipe koje su ušle u završni dan mogu iznenaditi i osvojiti najveći pehar!”

Moja Ulica Moja Ekipa stigla je do završnog dana, odnosno sutra, u ponedjeljak 26. prosinca igraju se posljednje utakmice na ovogodišnjem turniru.

Sutrašnji dan je za stranicu Ulice najavio i Manolo Bilić, igrač Domino Malinga koji u svojoj kolekciji ima tri titule ‘Heroja Ulice’ kao i priznanje za najboljeg igrača turnira. Ovo će mu biti četvrto uzastopno polufinale na turniru Moja Ulica Moja Ekipa.

Pitali su ga kako je vidio dosadašnji dio turnira i što kaže o sutrašnjem protivniku u polufinalu. Jesu li njegovi dečki motivirani kao i prvog puta kad su igrali na finalnom danu te što ima za poručiti svima koji prate Domino Maling i najveći turnir u regiji.

„Sutra je finalni dan Ulice za ovu godinu, a ždrijeb je spojio dvije ekipe koje su igrali finale prošle godine. Igramo protiv Šijana Juniorsa i poznajemo se svi od reda. Mogu samo reći da će biti odlična utakmica s puno šanse s jedne i druge strane pa neka bolji pobjedi. Iskreno, nisam očekivao takav scenarij na turniru da već dva kola protivnik nam se ne pojavi, ali mislim da nam to ne stvara nekakav problem jer mi idemo utakmicu po utakmicu i ne podcjenjujemo nikoga pa na kraju što bude, bude“, rekao je Bilića pa dovršio:

„Normalno da smo svi uzbuđeni. Nama par je to kao što ste naveli četvrti uzastopni završni dan na Ulici i naravno da motiva ima. Ne želim ništa govoriti niti najavljivati za sutra jer sve ekipe koje su ušle u završni dan mogu iznenaditi i uzet pehar Ulice, stoga bih zaželio svim ekipama sreću sutra i neka bolji pobjedi. Za kraj, zaželio bih svim ljubiteljima futsala ili malog nogometa da dođu sutra u što većem broju podržati svoju “družbu” te neka bude odlična atmosfera“, poručio je Bilić.


ULICA – PONEDJELJAK, 26.12.

16:00 Domino Maling – Stella Šijana Juniors

16:40 Kašćerga – Plavi Put Pazin

17:20 FINALE U-11 Istra 1961 – Jadran Poreč

18:00 Utakmica za 3. mjesto seniori

18:45 FINALE U-15 Uljanik – Mladost RS

19:30 FINALE VETERANI: Stella Šijana – Spektar Gradnja Umag

20:30 FINALE SENIORI

Previous articleVedran Koraca: “Najveća snaga naše ekipe je da svi živimo blizu, zajedno smo odrastali i igramo zajedno više od 15 godina”
Next articleNAJAVA ZAVRŠNOG DANA – Niko Vukmir: “Ove zadnje tri godine pokazali smo kako se odnosi prema ovome turniru”