SHARE

Nešto malo prije ostatka prvoligaškog županijskog nogometnog društva, sa pripremama je započela momčad Žminja pod vodstvom proslavljenog hrvatskog nogometaša Manuela Pamića.

Bod zaostatka za vodećom četvorkom naznaka je da ćemo u Žminju ovoga proljeća imati prigode gledati momčad koja će se do posljednjeg trenutka boriti za naslov prvaka.

A uzmemo li u obzir da su se momčadi na prvom treningu priključili Marko Lepinjica, Ivan Batel i Sandi Pamić, uz još četvoricu priključenih juniora, žminjske šanse svakako rastu u navedenoj borbi za najbolju momčad Prve ŽNL.

Pamić je dogovorio i tri pripremna ogleda pa će tako Žminjci 08. veljače sučeliti se protiv Vodnjana, tri dana nakon toga za suparnika imaju kadete zagrebačke Lokomotive, a dogovoren je i pripremni ogled protiv susjeda iz Kanfanara.

Ostatak pripremnih ogleda biti će dogovoren do kraja siječnja mjeseca, a igrači, stručni stožer, kao i žminjski navijači, jedva čekaju početak borbe za bodove i utrku za najbolju momčad “elitnog” županijskog ranga.

SHARE
Previous articleNa Bijeci bez velikih promjena