Home Nogomet Prva ŽNL Istra Marčana protiv odličnog protivnika pokazala raskoš talenta svoje momčadi!

Marčana protiv odličnog protivnika pokazala raskoš talenta svoje momčadi!

Nešto ozljede, nešto lošija forma i Štinjan više nije goropadan kakav je znao biti. No, možda bi i bio, da s druge strane terena im nije stajala odlična, raspoložena i rastrčana momčad Marčane. Goran Kostić može biti zadovoljan kako mu „crveni“ izgledaju.

Prvo poluvrijeme pripalo je Štinjancima, a i poveli su u sedmoj minuti preko iskusnog Ivana Šistova. No, da se na predah ne ode s 0:1, pobrinuo se najbolji igrač susreta, Mateo Petrović, nakon ubačaja i danas fantastičnog Ariana Agaja u 45. minuti.

Tek što se krenulo s centra u drugom poluvremenu, slična priča – novi ubačaj i novi gol Petrovića, sada za 2:1. Ulaskom Trešnjića, Štinjan je postao opasniji, a baš je on u 65. minuti zabio za 2:2. Marčanci ipak upisuju pobjedu jer je u 72. Sulejman Idrizović iskoristio lijepu asistenciju od strane Ivana Bana nakon driblinga za konačnih 3:2!

MARČANA – Mjesno igralište – PRVA ŽNL – 19. kolo – SUDAC: Petar Pejkunović (Kožljak) POMOĆNICI: Sandi Orbanić (Žminj) i Marijan Pavlović (Rovinjsko Selo) DELEGAT: Arduino Vodinelić (Ližnjan)

MARČANA – ŠTINJAN 3:2 (1:1)

Strijelci: 0:1 Šistov 7′, 1:1 Petrović 45′, 2:1 Petrović 47′, 2:2 Trešnjić 65′, 3:2 Idrizović Su. 72′

Žuti kartoni: Agaj, Ban (Marčana) Prelčec, Trešnjić (Štinjan)

MARČANA: Pletikos, Idrizović Sm., Idrizović Su. (90. Dir), Biletić (17. Šarić, 67. Fujs), Bahor, Petrović, Braus (46. Ban), Šterpin, Agaj, Dragešić, Radolović M.

Trener: Goran Kostić

ŠTINJAN: Rusev, Ćeranić, Gerovac, Ramadani, Šistov, Jelenić, Prelčec, Grahovac, Nikolić (46. Trešnjić), Vujičić, Giovannini (49. Cingi)

Trener: Mile Raković