Home Nogomet Treća ŽNL Istra Marčanci preokrenuli vodstvo Peroja

Marčanci preokrenuli vodstvo Peroja

SHARE

Derbi u Vodnjanu između Peroja i Marčane ponudio je sve ono zbog čega volimo nogomet. Lijepo vrijeme, pune tribine i uzbudljivu utakmicu.

Već nakon pola sata igre momčad Saše Rudana pobjegla je Marčancima na velikih 2:0 za derbi, golovima Vučetića u 23. minuti i Markovića koji je realizirao najstrožu kaznu samo četiri minute nakon toga.

Činilo se u tom trenutku da je lider iz Marčane blizu svojeg prvog ovogodišnjeg poraza. No, samo četiri minute nakon toga, Topić je nakon jednog centaršuta najbolje se snašao u petercu gostiju i smanjio perojsko vodstvo, a sa tih se 2:1 i otišlo na odmor.

U nastavku, obje su momčadi težile nadigravanju. Perojci su željeli kroz kontru okončati susret, a Marčanci tražili barem bod. I do boda ih je doveo Pavić u 63. minuti kada je centaršut Agaja skrenuo u domaću mrežu.

Sa bodom svi zadovoljni. Osim Ariana Agaja! Deset minuta prije kraja Agaj na 17 metara prima jedan pas svoje momčadi nakon izrađenoga napada i pogađa Grebenarovu mrežu za konačnih 3:2 za goste i učvršćenje svoje momčadi na liderskoj poziciji.


VODNJAN – Igralište Vodnjana – 3. ŽNL Jug – 7. kolo – SUDAC: Sandi Orbanić (Žminj), POMOĆNICI: Dorijano Marič (Rovinj) i Evelino Marić (Kanfanar)

PEROJ – MARČANA 2:3 (2:1)

Žuti kartoni: Škoko, Braić, Marković (Peroj), Vazgeč, Radolović (Marčana)

Strijelci: 1:0 Vučetić 23′, 2:0 Marković 27′ (11 m), 2:1 Topić 31′, 2:2 Pavić 63′, 2:3 Agaj 80′

PEROJ: Grebenar, Vučerić, Licardo, Škoko, Kaić, Marković, Braić E., Jandrijević, Četković, Vučetić, Braić D.

još su igrali: Nešić, Marković, Šimunović, Samardžija, Vučerić

Trener: Saša Rudan

MARČANA: Pletikos, Čalić, Pavić, Radolović E., Šterpin, Vazgeč, Agaj, Dragešić, Topić, Fujs, Radolović M.

još su igrali: Trgetarić, Giovanni, Pinezić, Dir, Radolović J.

Trener: Goran Kostić