Home Nogomet Treća ŽNL Istra Marčanci se u miru spremaju za novi iskorak

Marčanci se u miru spremaju za novi iskorak

SHARE

U Marčani se pomalo pripremaju za nastavak sezone koja je za momčad trenera Gorana Kostića u prvome dijelu bila izuzetno uspješna. Istoj se takvoj nadaju i na proljeće kada je pred Marčancima zadatak povratka kluba na neke uspješnije, izazovnije staze.

Krenuti će sa pripremama na “kampu” 01. veljače, a kako stvari stoje, vjerojatno će biti angažirana i dva povratnika, Antonio Marić i Goran Macuka. No, kako kaže marčanski strateg, želja im je dovesti još jednog provjerenog veznog igrača sa kojim su trenutno u pregovorima.

U Marčani će imati četiri aktivnosti tjedno, a dogovorene su i sve ogledne utakmice, pa će tako 05. veljače odigrati prvi pripremni susret protiv Štinjana u Štinjanu, sedam dana kasnije suparnik je vodnjanski drugoligaš u Vodnjanu, dok će dvadesetog veljače u Marčani gostovati Muntić. Generalka, ili posljednji ogledni susret biti će 26. veljače u Valbandonu.

Vrijedi napomenuti svakako i aktivnost same Uprave kluba koja je na službenim prostorijama i svlačionicama kluba postavila PVC stolariju, pa i njima jedan veliki aplauz za sve ono što su napravili tijekom ove sezone.