Home Nogomet Ostalo MARIĆU, OVOG SI KAZNIO? Marin Vidulin ove nedjelje VAR sudac najvećeg hrvatskog...

MARIĆU, OVOG SI KAZNIO? Marin Vidulin ove nedjelje VAR sudac najvećeg hrvatskog derbija!

Prvi smo i jedini onako otvoreno pisali o tome kako je lanjska „kazna“ istarskom sucu Marinu Vidulinu totalno nelogična te ustvari samo nekakav „spin“ šefa sudačke organizacije Brune Marića koji konstantno sam sebi skače u usta. A čisto da dodamo, suđenje u HNL-u davno nije bilo ovoliko loše u konstanti, kao pod Marićem.

No, vratimo se na Vidulina. On je toliko „kažnjen“ prošle godine da je u današnjem delegiranju izašlo kako najveći hrvatski derbi sudi Osječanin Dario Bel, a da će u nedjelju od 15 sati za VAR uređajem biti, pogađate, Marin Vidulin. Kanfanarskom sucu će asistirati Kristijan Novosel iz Valpova.

Ovo je samo nova potvrda kako je Vidulin jedan od, ako ne i najbolji VAR sudac u Hrvatskoj trenutno. Zlobnici će reći, a nažalost blizu smo toga da se složimo – konkurencija mu zaista ne briljira u proteklim kolima.

Ima još zanimljivosti u današnjem delegiranju. U petak od 17 sati na šibenskom Šubićevcu gostuje Istra 1961. Taj će susret suditi Athanaslou Kyriakos, a pretpostavljate da taj nije ni iz Donjeg Miholjca ni iz Čakovca, već s daleko Cipra. Iz te države stižu i Evagorou Evagoras i Lambrou Lambros, njegovi pomoćnici.

Previous articleStanoinvest Futsal Pula je osvojila Kup Hrvatske!
Next articleSvi putevi mountainbikera u nedjelju vode u Ježenj