Home ISTRA Futsal Marin Lerotić predložio MNK Stanoinvest Futsal Pula za Povelju grada Pule!

Marin Lerotić predložio MNK Stanoinvest Futsal Pula za Povelju grada Pule!

Dan nakon sjajnog rezultata MNK Stanoinvest Futsal Pule, dolazi objava saborskog zastupnika Marina Lerotića koji ih je predložio za nagradu „Povelja grada Pule“. Dobili ili ne, činjenica je da je malonogometni klub iz Pule puno napravio za promidžbu grada, ali i sporta.

„Danas sam predložio malonogometni klub „Futsal Pula“, kao kandidata za ovogodišnju dodjelu nagrade „POVELJA GRADA PULE“, koja se dodjeljuje za izvanredne rezultate i uspjehe u radu. Zbog svojih postignuća i ostvarenih rezultata, osim vlastitog pozicioniranja, utjecali su i na pozitivnu promociju Grada Pule – Pola.

Malonogometni klub „Futsal Pula“ u vrlo kratkoj povijesti svojeg postojanja ostvario je izvanredne rezultate i neke od najvećih uspjeha u pulskom kolektivnom sportu. 2022. godine osvojeno je drugo mjesto u prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi, Hrvatski malonogometni superkup te su ušli među 16 najboljih ekipa u Europi igrajući tako Elitnu skupinu Lige prvaka,. Rezultati su to koji dodatno pozicioniraju Grad Pula-Pola na sportskoj karti Hrvatske, ali i šire te predstavljaju naš grad u najljepšem mogućem smislu”, poručio je Lerotić.

Previous articleSTIGLA ‘PRESUDA’ | Čuljak degradiran, Osijek teško oštećen u Puli
Next articleRazigrani Vodnjanci do zaslužene pobjede