Home Nogomet Ostalo Marino Brgić: “Ne vidim razloga da se dostavljaju i tonski zapisi”

Marino Brgić: “Ne vidim razloga da se dostavljaju i tonski zapisi”

SHARE
Marino Brgić

Posljednji u nizu, ako ne računamo odsutnog Paola Barba, članova Izvršnog odbora NSŽI-a koji je poslao odgovor na naša pitanja je Marino Brgić. Prenosimo integralno njegove odgovore, kao i dodatak na kraju:

„Sa svake sjednice IO dobijete zapisnik o zaključcima pa smatram da zainteresirana javnost ima uvid u naš rad. S druge strane, koliko ja znam, kad god nazovete Predsjednika saveza i većinu članova IO, svi su spremni vam odgovoriti na vaše upite i dobijete kvalitetne informacije oko sjednica IO i budućih akcija u NSŽI. Tonski se zapisi, koliko ja razumijem u tu problematiku, ne mogu bez suglasnosti članova IO dostavljati izvan NSŽI, a obzirom da informacije oko naših sjednica javnost redovito dobije, onda ne vidim razloga da se dostavljaju i tonski zapisi.“

„Imam potrebu i reagirati na vaš članak oko načina ulaska NK Veli Vrh u natjecanje pionira u organizaciji Središta Rijeka, tj. da je to bilo na račun „naših dobrih veza sa Darkom Raić Sudarom“. Naime, NK VV je kao ukupno najbolje plasirani klub u županijskoj ligi u kategoriji ml. i st. pionira u sezoni 2018/19 stekao pravo prijaviti se u viši rang natjecanja (pionirska liga na središtu Rijeka) što je klub i napravio. Zavrzlame koje su nastale kasnije kada se spašavao zadnji klub iz te lige i time onemogućila protočnost liga kako je propisano u samom pravilniku o natjecanju je uzrokovalo da se liga širi na 16. Kolika je uloga DRS u tome trebalo bi preslušati tonski zapis s sjednice Međužupanijskog nogometnog odbora“, završio je Brgić.