Home Rukomet Ostalo Mario Ratkajec: “I dalje nas muče ozljede, no vjerujem da ćemo biti...

Mario Ratkajec: “I dalje nas muče ozljede, no vjerujem da ćemo biti spremni za vikend”

FOTO: Marin Stepčić

U subotu, 25. studenog, sa početkom u 19 sati labinski Kovari odigrati će osmo kolo 2. HMRL Zapad protiv jednog od favorita lige, RK Mornar Dramalj-Crikvenica. “Crikva” je u sedam odigranih utakmica uspjela upisati šest pobjeda te jedan poraz.

Senj i MDCR smatraju se glavnim konkurentima za osvajanje lige.

„Zadovoljstvo je pobijediti, posebno u izazovnim utakmicama kao što je bila protiv Gospića. Moglo je to puno bolje, ali bitna je pobjeda. Mislim da smo pokazali karakter i timsku koordinaciju, što je rezultiralo pobjedom od 31:29. Svaka utakmica nosi svoje izazove, ali sada smo fokusirani na sljedeći susret“, rekao je kapetan Mario Ratkajec.

„Očekujem da će utakmica protiv RK Mornar Dramalj-Crikvenica biti izuzetno zahtjevna. Znamo da su ‘Crikva’ i Senj ozbiljni konkurenti za vrh lige, ali mi ćemo pristupiti utakmici s istim entuzijazmom i predanošću kao i do sada“, kaže Ratkajec pa je ukazao na stanje momčadi:

„I dalje nas muče ozljede, no vjerujem da ćemo biti spremni za vikend. Ključno je održati ritam, iskoristiti naše snage i nadmašiti protivnika u ključnim trenucima. Vjerujem u našu momčad i radujem se izazovu koji nas čeka u subotu. Nadam se da ćemo pružiti dobru predstavu na terenu i ostvariti pozitivan rezultat”, izjavio je kapetan Ratkajec.

DRUGA HMRL ZAPAD – NAKON 7. kola