Home Nogomet Istra 1961 Maružin ponovno u starom dresu, Hadžić u sarajevskom velikanu

Maružin ponovno u starom dresu, Hadžić u sarajevskom velikanu

FOTO: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Prema neslužbenim informacijama mladi krilni napadač Istre 1961 odlučio je uzeti papire iz Istre 1961 nakon pet mjeseci bez plaće i vratiti se u klub koji ga je i „lansirao“ u Pulu.

O Istri 1961 u ovome tekstu više nećemo, autor ovih redaka smatra kako nije potrebno „šamarati mrtvog magarca“, stoga ćemo radije spomenuti podatak kako će Maružin navijačima Istre ponajviše ostati u sjećanju po golu kojeg je dao Cluju u prijateljskoj utakmici tek što je došao u klub, te po golu i asistenciji u kupu  protiv Vinkovaca.

Maružin se u Puli nije uspio nadmetnuti  u početnu jedanaestoricu, a jedan od razloga male minutaže bila je ozljeda koju Maružin već dugo vremena vuče, no njegov novi /stari poslodavac odlučio je taj problem urgentno rješiti te će Maružin već ovog tjedan obaviti liječničke pretrage kako bi što prije sanirao ozljedu te nastavio puniti protivničke mreže.

Ovim potezom je nogometni klub iz Pazina pokazao kako ima ozbiljne rezultatske ambicije u trećoj ligi, pogotovo što je sam igrač imao i ponude nekih drugih (bolje rangiranih) klubova, no kada se netko jednom pokaže dobrim, oni pravi to znaju cijeniti.


Bivšim igračem Istre 1961 je i službeno danas postao Kenan Hadžić. Kapetan momčadi u prošloj polusezoni danas je postao novim članom FK Željezničara, a za klupsku stranicu izjavio je:

“Drago mi je da sam došao u Željezničar. Zahvalio bih se Istri u kojoj sam proveo mnogo godina i koja će uvijek biti u srcu. Pregovori su protekli u sjajnom redu i jedva čekam prvi trening da počnem sa dokazivanjem”, rekao je popularni Keno na predstavljanju.