Home Nogomet Druga ŽNL Istra Matej Vračić za potpuni preokret!

Matej Vračić za potpuni preokret!

Danas su “vukovi” iz Petrovije u potpunosti kupili svoj mir pred prvenstvenu pauzu. Trobod nad Vižinadom bio im je potreban da se smjeste u mirnu sredinu ljestvice, a da svojega današnjeg suparnika ipak ostave iza sebe za osam velikih koraka.

Vižinada je u Petroviju stigla na krilima pobjede kod Buzeta, a tako je i započela današnji susret kada je Peričić pronašao Ritošu na drugoj vratnici, a ovaj doveo goste u vodstvo od 0:1.

U nastavku susreta najprije je Šabanović realizirao dodijeljenu najstrožu kaznu za domaću momčad, da bi u 70. minuti Matej Vrarčić prebacio vratara Kozlovića za veliko slavlje petrovijskih “vukova” na oproštaju od domaće publike za ovu kalendarsku sezonu.

PETROVIJA – Igralište Petrovije – 2. ŽNL – 12. kolo – SUDAC: Sandi Skrletović (Novigrad), POMOĆNICI: Josip Budimir (Marušići) i Petar Tubak (Momjan)

PETROVIJA – VIŽINADA 2:1 (0:1)

Žuti kartoni: Ritoša, Gasparini (Vižinada)

Crveni karton: Vlašić Hrvoje (Vižinada) – 63′

Strijelci: 0:1 Ritoša 35′, 1:1 Šabanović 63′ (11 m), 2:1 Vračić 70′

PETROVIJA: Melon L., Serafin, Matijašić, Vračić (82. Kobetić), Doz, Božić, Šabanović, Dagostini, Vidonis (68. Melon E.), Matijašić (52. Brečević), Omerbašić

Trener: Davor Brozić

VIŽINADA: Kozlović, Radešić A., Flank (77. Gasparini), Bertoša, Peričić, Dagostin (68. Ritossa), Ritoša P., Radešić M., Beato, Pilat, Vlašić

Trener: Dalibor Radešić

Previous article“Crveni” se od svoje vjerne publike oprostili trobodom
Next articlePet je pogodaka bilo nužno Kanfanarcima za trobod protiv Brtonigle Nove Vasi