Home Nogomet Ostalo Mateo Bertoša u svom MB Cageballu održao prvi “Freestyle kids day”

Mateo Bertoša u svom MB Cageballu održao prvi “Freestyle kids day”

Prije dva tjedna posjetili smo unikatni projekt rođenog Novigrađanina Matea Bertoše na Kastvu – MB Cageball i oduševili se idejom i realizacijom. Prošlog tjedna odrađen je tamo i prvi „Freestyle Kids Day“.

Ova vrsta događaja organiziran je kao prvi u nizu zanimljivih evenata uz mnoštvo dječjeg osmijeha i zabave, ispijanja dječjih koktela, upoznavanje i druženje s Rafaelom Spajićem – najpoznatijim hrvatskim streetstylerom koji je bio gost svjetskih nogometnih velikana Inter Milana, Manchester United-a, te je surađivao sa Ronaldinho academy, Qatar Football Association, Ueffa, Volvo, Playstation, te druženje djece sa profesionalnim nogometašima.

„Uspjeli smo održati ovaj događaj, najviše zahvaljujući podršci sponzora koji su vjerovali u našu ideju te podržali organizaciju istog: Elcon Geraetebau d.o.o., Infinity caffe & Night bar, Zak Mont d.o.o., Zak elektro d.o.o., IAGSM camp, autolakirerski obrt Dado. Sljedeći event održat će se u srpnju – stoga nas pratite za više informacija i nemojte propustiti priliku za kupnjom ulaznica na vrijeme za ludu zabavu vaših klinaca i klinceza“, rekao nam je Bertoša.

Također, na ovom eventu, ali i mnogim drugima s MB Cageball Kastav, surađuje i novoosnovana tvrtka M&M Marketing koja se bavi digitalnim medijima i predstavljanjem ideja i ostvarenja široj publici. Uz navedene usluge nude i mogućnost održavanje profila na društvenim mrežama, snimanje promo videa, fotografiranje proizvoda ili usluga i tematsko fotografiranje.