Home Nogomet Prva ŽNL Istra Matineju u Vodnjanu odlučila kvaliteta Banjola

Matineju u Vodnjanu odlučila kvaliteta Banjola

SHARE

Stotinjak okupljenih nadalo se danas gostujućoj rapsodiji golova, no trupe Denisa Išića rezolutno su odigrale obrambeni dio uz pomoć danas više nego raspoloženog vratara Gorana Bajtele.

Bilo kako bilo, Banjole su susret započele uspavane, a u uspavanosti im se priključio i glavni sudac ne dosudivši jednu vrlo dvojbenu situaciju kada je Matejčić, čini mi se, možebitno igrao rukom u svojih 16 metara te situaciju u kojoj je vratar Rešidović rukom igrao izvan šesnaesterca.

Uslijedilo je kratkotrajno buđenje gostiju u kojemu je glavnu ulogu odigrao Ušić svladavši Bajtelu na svom golu za vodstvo gostiju od 1:0.

Nakon 15 minuta ničega, Ljubas je izbacio u for Širola, no njegov pokušaj sa lijeve strane ukrotio je Rešidović. Sa minimalnim vodstvom gostiju otišlo se na odmor.

Već u drugoj minuti nastavka Correa je probio lijevu stranu, a Šnur sa pet metara bio priseban za razrješenje rezultatske neizvjesnosti.

U 55. minuti Hrelja je osvojio sa loptom 40 metara, uposlio Simeunovića koji pogađa vratnicu, a na odbijenoj lopti je najbrži Božičević, no njegov udarac završava na gredi.

Sedamdeset i prva minuta donijela je najljepši dio susreta. Salihovic je ubacio sa lijeve strane a Milivoj Simeunović topovski od grede pospremio loptu za banjolskih 3:0.

Samo minutu nakon toga, Šnur se najbolje snalazi na domaćih šest metara i pored nesnalažljivog Prestona ugurao je loptu, za sad već, 4:0. Do kraja je još Luchesi odapeo sa 25 metara i pogodio vratnicu, no rezultat se više mijenjao nije.


VODNJAN – Igralište Vodnjana – 1. ŽNL – 6. kolo – SUDAC: Daniel Starčević (Pula), POMOĆNICI: Toni Zrno (Medulin) i Diego Biljuh (Marčana)

MUNTIĆ – BANJOLE 0:4 (0:1)

Strijelci: 0:1 Ušić 14’ (ag), 0:2 Šnur 47’, 0:3 Simeunović 73’, 0:4 Šnur 74’

MUNTIĆ: Bajtela, Šestan D., Piton, Šipura (80. Išić), Širol, Avčinikov, Ljubas, Šestan M., Saul, Ušić, Preston

Trener: Denis Išić

BANJOLE: Rešidović, Ćosić, Hrelja (75. Balen), Bagarić (75. Modrušan), Salihović, Matejčić, Simeunović, Toprek (63. Luchesi), Šnur, Božičević, Correa (63. Čude)

Trener: Dragan Tomić