Home ISTRA Futsal ME GUSTA 2019 | Sjajni četvrtfinalni parovi večeras od 17 u Labinu

ME GUSTA 2019 | Sjajni četvrtfinalni parovi večeras od 17 u Labinu

SHARE

Danas završava peti ljetni malonogometni turnir „Me Gusta“ koji se tradicionalno održava na malonogometnom igralištu kod OŠ Matija Vlačić. Odličan futsal, pozitivno ozračje i solidan broj gledatelja obilježili su prva dva dana turnira, a danas je na redu završnica.

Četvrtfinala počinju u 17 sati kad je na rasporedu prvi futsal spektakl. Naime, SFC Cabahia je ime momčadi iz Pule koju dan danas zovu Santos, a protivnik im je labinski Maling. Nakon njih nova poslastica. Plavi Put je najbolja pazinska futsal momčad, a Green Baza odlična pulska „škvadra“. Oni će snage odmjeriti u 17:40.

Nakon toga, u 18:20, na parket će Harlem AutoOtpad Trumić i Santa Domenica u lokalnom derbiju da bi u 19:00 posljednje četvrtfinale odigrali pulski majstori hakla okupljeni pod imenom Stella Spartans i jedina momčad iz BiH, Denaro.

Uslijediti će polufinala i finale, a ne treba sumnjati da će gledatelji moći vidjeti sjajni futsal. NOVOST! Natjecanja se zbog loše vremenske prognoze premještaju u dvoranu SC Franko Mileta.