Home ISTRA Futsal ME GUSTA 2022 | Za nešto više od dva tjedna na obnovljenom...

ME GUSTA 2022 | Za nešto više od dva tjedna na obnovljenom labinskom igralištu igra se veliki malonogometni turnir, prijave još traju!

Za nešto više od dva tjedna, na novoobnovljenom igralištu OŠ Matije Vlačića kreće jedan od najjačih ljetnih turnira na našem poluotoku. Turnir kreće u četvrtak 07. srpnja, a završava dva dana kasnije, u subotu 09. srpnja! Četvrtak i petak igraju se skupine, dok je subota rezervirana za nokaut utakmice te naravno veliko finale! Broj ekipa je ograničen tako da požurite sa prijavama.

Igra se sistem 4+1 prema futsal pravilima, s maksimalno 12 prijavljenih igrača, a popis se može dopunjavati do prve utakmice nokaut faze. Kotizacija za nastup seniorskih ekipa iznosi 750,00 kn, dok će nagradni fond biti u iznosu 16 – 20.000,00 kn, ovisno o broju prijavljenih ekipa.

Osim seniorskog turnira, na travnatom igralištu nastupiti će selekcije U9 nogometnih klubova sa Labinštine i poneki gost (šest ekipa), te selekcije veterana (četiri do šest ekipa). Naravno, za bogatu gastro ponudu pobrinuti će se caffe bar Me Gusta i popularni Mika.

Sve informacije i prijave na broj: 091 251 2697

Previous article‘IPAK DA BIMO’: NK Istra 1961 traži sponzore i produljenje roka za prijavu seniorki u prvu ligu!
Next articleSPK Onsight iz Pule uspješan na prvenstvu Hrvatske